İzzet Öksüzkaya Ortaokulu

WEB https://izzetoksuzkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeniköy Mah. Şehit Aytekin Demir Sok. No12 Melikgazi/ KAYSERİ
VİZYON : • Yeniliklere açık; • Çevre ve ülke ihtiyaçlarına çözüm üretmek için çalışan; • Bir üst öğrenim kurumuna donanımlı olarak hazırlanan; • Nitelikli, erdemli, çevreci, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : •Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını, çevresiyle iyi iletişim kuracak davranışları kazanmalarını. •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini. •Gelişen çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini. •Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : İLKELERİMİZ • Vatanı ve milleti sevme; • Öğrenci merkezli eğitim- öğretim anlayışı • Okul- aile işbirliğini yoğun bir şekilde sürdürme • Öğretimi önemsemekle birlikte öncelikli olarak eğitim anlayışını esas kılma; • Tüm kaynakları ve zamanı eğitim- öğretim için etkin bir şekilde kullanma; • Paydaş memnuniyetini esas almak.

Saatler : 08.30 - 14.20
Yabancı Dil :