KAYSERİ / MELİKGAZİ - İzzet Öksüzkaya Ortaokulu

İzzet Öksüzkaya Ortaokulu

Yeniköy Mah. Şehit Aytekin Demir Sok. No12 Melikgazi/ KAYSERİ
Vizyon
• Yeniliklere açık; • Çevre ve ülke ihtiyaçlarına çözüm üretmek için çalışan; • Bir üst öğrenim kurumuna donanımlı olarak hazırlanan; • Nitelikli, erdemli, çevreci, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
•Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını, çevresiyle iyi iletişim kuracak davranışları kazanmalarını. •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini. •Gelişen çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini. •Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
İLKELERİMİZ • Vatanı ve milleti sevme; • Öğrenci merkezli eğitim- öğretim anlayışı • Okul- aile işbirliğini yoğun bir şekilde sürdürme • Öğretimi önemsemekle birlikte öncelikli olarak eğitim anlayışını esas kılma; • Tüm kaynakları ve zamanı eğitim- öğretim için etkin bir şekilde kullanma; • Paydaş memnuniyetini esas almak.
Öğretim Şekli :İkili
Sabahçılar: 07.00 - 12.40 Öğleciler: 12:50 - 18.30